top of page
STYLO113.jpg
STYLO101.jpg
STYLO100.jpg
STYLO99.jpg
STYLO98.jpg
STYLO114.jpg
STYLO410.jpg
STYLO402.jpg
STYLO407.jpg
STYLO415.jpg
STYLO414.jpg
12_edited.jpg
10_edited.jpg
11_edited.jpg
6_edited_edited.jpg
STYLO400.jpg
STYLO404.jpg

Kjære kunder, venner og kollegaer!

 

Hvervenbukta våkner til liv fra vinterdvalen, det yrer av liv ved sjøkanten mens noen av kunstnerverkstedene åpner for vår- og sommersesongen:

 

Galleri Stylo har gleden av å invitere alle forbipasserende inn til en del spennende utstillinger, tegning/maleri/designstrikk samt vår lille Kunstkafè med nystekte vafler og hjemmelaget plommesyltetøy fra egen hagealle de "røde" dagene unntatt Påskeaften kl. 12-16*

NB! Galleriet skal ellers holde åpent daglig kl. 12-16 frem til slutten av septeber!!

 

juni 2015

Hold deg oppdatert med våre aktiviteter!

Abonner på vår kanal på FB og YT.

Vi inviterer deg hjertelig.

UTSTILLINGER

november 2014

Høsten er forlengst over oss, og det lakker og lir mot vinteren. Galleri Stylo byr på varme gevanter og andre designprodukter i ull samt nystekte vafler med hjemmelaget plommesyltetøy og ekte kakao hver søndag kl...

mai 2014

En uforglemmelig arabisk musikkonsert i Galleri Stylo ble avholt den 14 juni 2013 med musikere fra Atlas band, som markerte sommeravslutningen for ansatte med venner, Caritas infosenter. Dette var en magisk aften, absolutt alle danset rundt på slutten av kvelden, i transe, atmosfæren var rett og slett eventyrlig- 1001 natt!

PLAKATER

mai 2015

Plakater

STRIKKEDIGN

februar 2015

Det blir Påskeverksted i Galleri Stylo i år også! Velkommen til h e l e familien på Skjærtorsdag og Langfredag kl. 12-15:00: Temaet denne gangen er "Kunst i naturen", men også maling, hekling og strikking av påskeegg. Vi skal rett og slett lage flotte påskedekorasjoner basert på naturens egne materialer som vi finner rundt omkring i flotte Hvervenbukta. Åpent for alle - kom som du er- det er ingen aldersgrense! Påsekeverkstedet er en del av Kunst i naturen- prosjektet og er støttet av frivillighetsmidler, Oslo Sør-satsingen. Egenandelen er kr. 100,- p.p. pr. dag eller kr. 300,- for hele familien betales ved inngangen. 

Please reload

Det er mange spennende kunstprodukter du vil finne her i tillegg til ulike kulturarrangementer og kurs og aktiviteter for barn og unge.

Velkommen til Galleri Stylo i Hvervenbukta!

 

 

bottom of page